WONEN

Een tropenwoning mag natuurlijk niet ontbreken binnenin jouw Caribisch avontuur. Ben je op zoek naar jouw droomhuis op Curaçao? Of zoek je graag aansluiting en gezelligheid in een leuk studentenhuis? Twijfel je tussen het kopen of huren van een woning op het eiland? Wij helpen je graag verder.

Aanvraag Werkverguning (VVR)*

Om je te kunnen vestigen op Curaçao  dien je te beschikken over een verklaring van rechtswege, ook wel de ‘VVR’ genoemd. Dit betreft je werk- of stagevergunning welke vereist is je om aan de slag te gaan op het eiland. Het aanvraagproces dient nauwkeurig gevolgd te worden, daarom nemen wij deze administratieve klus graag van je over. 

* De werkzaamheden binnen de bundel EMIGREREN zijn een vast onderdeel van de bundel WONEN.

i

Advies documentatie

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie helpen we je daarnaast graag met het opvragen van de benodigde documenten voor de aanvraag van je VVR. 

Bemiddeling tropen-woning!

We voorzien je graag van verschillende woonmogelijkheden binnen de door jou aangegeven voorkeuren en woonwensen. Daarnaast kunnen we je in contact brengen met ervaren makelaars en onroerend goed eigenaren op het eiland. 

woonmogelijkheden

vrijstaande woningen – wonen in een (beveiligd) resort – studio’s – appartementen – studentencomplexen

Extra tropisch!

  • Advies tropenverzekeringen
  • Bemiddeling tropenwielen

Tropen-tips

Ontvang onze tropen-checklist met handige tips. 

YES! Jij gaat wonen op Curaçao.

Vul hieronder het aanvraagformulier in om jouw toekomstige emigratie te starten. Je ontvangt na verzending binnen twee werkdagen reactie van één van onze tropenexperts. Op basis van jouw inzending plannen we graag een video-kennismaking met je in.

BUNDEL WONEN € 300,-

Inclusief: aanvraag VVR, advies documentatie, bemiddeling tropen-woning én onze tropen-checklist met handige tips. Exclusief: de VVR leges en retributies (615 NAF).

Extra Tropisch!

10 + 3 =