eigen onderneming

Kom jij naar Curaçao om je eigen onderneming te starten? Leuk, spannend en volkomen logisch dat er allerlei vragen opkomen in dit proces. Naast algemeen juridisch advies voor het opzetten van een entiteit op Curaçao, brengen wij ook je graag in contact met kundige lokale professionals die je kunnen adviseren op juridisch, fiscaal en notarieel vlak.

Aanvraag Werkverguning (VVR)*

Om je te kunnen vestigen op Curaçao  dien je te beschikken over een verklaring van rechtswege, ook wel de ‘VVR’ genoemd. Dit betreft je werkvergunning welke vereist is om aan de slag te gaan op het eiland. Het aanvraagproces dient nauwkeurig gevolgd te worden, daarom nemen wij deze administratieve klus graag van je over. 

* De werkzaamheden binnen de bundel EMIGREREN zijn een vast onderdeel van de bundel EIGEN ONDERNEMING.

i

Advies documentatie

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie helpen we je daarnaast graag met het opvragen van de benodigde documenten voor de aanvraag van je VVR. 

Advies tropen - onderneming!

Wij helpen je aan een praktisch stappenplan voor het opzetten van een eigen onderneming op Curacao. Mocht je op zoek zijn naar advies op een specifiek vlak, dan brengen we je graag in contact met kundige lokale professionals die je kunnen helpen op bijvoorbeeld juridisch, fiscaal en/of notarieel vlak.

 

 

sectoren binnen ons netwerk

Horeca – toerisme – eventplanning – sales – customerservice – marketing – onderwijs – retail – advocatuur – accountancy – notariaat – verzekeringswezen – zorg – real estate

Extra tropisch!

  • Advies tropenverzekeringen
  • Bemiddeling tropenwoning

Tropen-tips

Ontvang onze tropen-checklist met handige tips. 

YES! Jij gaat ondernemen op Curaçao.

Vul hieronder het aanvraagformulier in om jouw toekomstige emigratie te starten. Je ontvangt na verzending binnen twee werkdagen reactie van één van onze tropenexperts. Op basis van jouw inzending plannen we graag een video-kennismaking met je in.

BUNDEL EIGEN ONDERNEMING € 300,-

Inclusief: aanvraag VVR, advies documentatie, advies tropen-onderneming én onze tropen-checklist met handige tips. Exclusief: de VVR leges en retributies (615 NAF).

Extra Tropisch!

5 + 2 =