Emigreren

In gedachte zit je al (met een cocktail) aan het strand. Geef de algehele papieren rompslomp uit handen, wij regelen het voor je. Van de aanvraag tot de benodigde vergunningen, tot hulp bij de vereiste documentatie. Deze bundel geldt ook voor digital nomads.

Aanvraag Werkverguning (VVR)*

Om je te kunnen vestigen op Curaçao  dien je te beschikken over een verklaring van rechtswege, ook wel de ‘VVR’ genoemd. Dit betreft je werk- of stagevergunning welke vereist is je om aan de slag te gaan op het eiland. Het aanvraagproces dient nauwkeurig gevolgd te worden, daarom nemen wij deze administratieve klus graag van je over. 

i

Advies documentatie

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie helpen we je daarnaast graag met het opvragen van de benodigde documenten voor de aanvraag van je VVR. 

Digital nomads

Deze bundel is ook bestemd voor digital nomads. Curaçao verwelkomt deze groep met de flexibele werkregelingen en vrijstellingen die recentelijk zijn ingevoerd. Wij informeren je graag over alle voordelen.

Tropen-tips

Ontvang onze tropen-checklist met handige tips. 

YES! Jij gaat emigreren naar Curaçao.

Vul hieronder het aanvraagformulier in om jouw toekomstige emigratie te starten. Je ontvangt na verzending binnen twee werkdagen reactie van één van onze tropenexperts. Op basis van jouw inzending plannen we graag een video-kennismaking met je in.

BUNDEL EMIGREREN € 150,-

Inclusief: aanvraag VVR, advies documentatie én onze tropen-checklist met handige tips. Exclusief: de VVR leges en retributies (615 NAF).

Extra Tropisch!

13 + 10 =