werken

Ben je dat slechte weer ook zó zat? Heb je zin om (tijdelijk) te werken in een zonovergoten omgeving? Wij stellen je voor aan jouw potentiële werkgever op Curaçao. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in meerdere vakgebieden en hebben een breed netwerk binnenin verschillende sectoren op het eiland.

Aanvraag Werkverguning (VVR)*

Om je te kunnen vestigen op Curaçao  dien je te beschikken over een verklaring van rechtswege, ook wel de ‘VVR’ genoemd. Dit betreft je werkvergunning welke vereist is om aan de slag te gaan op het eiland. Het aanvraagproces dient nauwkeurig gevolgd te worden, daarom nemen wij deze administratieve klus graag van je over. 

* De werkzaamheden binnen de bundel EMIGREREN zijn een vast onderdeel van de bundel WERKEN.

i

Advies documentatie

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie helpen we je daarnaast graag met het opvragen van de benodigde documenten voor de aanvraag van je VVR. 

Bemiddeling tropen-job!

Aan de hand van jouw voorkeuren en ons beschikbare netwerk, stellen wij je voor bij potentiële werkgevers. 

 

 

sectoren binnen ons netwerk

Horeca – toerisme – eventplanning – sales – customerservice – marketing – onderwijs – retail – advocatuur – accountancy – notariaat – verzekeringswezen – zorg – real estate

Extra tropisch!

  • Laat ons jouw CV ontwerpen
  • Review van jouw concept motivatiebrief

Tropen-tips

Ontvang onze tropen-checklist met handige tips. 

YES! Jij gaat werken op Curaçao.

Vul hieronder het aanvraagformulier in om jouw toekomstige emigratie te starten. Je ontvangt na verzending binnen twee werkdagen reactie van één van onze tropenexperts. Op basis van jouw inzending plannen we graag een video-kennismaking met je in.

BUNDEL WERKEN € 350,-

Inclusief: aanvraag VVR, advies documentatie, bemiddeling tropen-job én onze tropen-checklist met handige tips. Exclusief: de VVR leges en retributies (615 NAF).

Extra Tropisch!

13 + 4 =