LET’S GET IN TOUCH

Kom je er niet uit met onze bundels, of staat jouw vraag niet tussen onderstaande FAQ? Neem dan contact op met onze tropenexperts via één van de ondergenoemde kanalen.

Visit us

Willemstad, Curaçao

Reach us

24/7 (excl. Happy Hours)

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Hoe kan ik Wonen in de Tropen bereiken?

Je kunt ons bereiken via de e-mail, Whatsapp en via de bundel specifieke contactformulieren. Daarnaast kun je Wonen in de Tropen fysiek benaderen via de welbekende tropenexperts, die op de volgende momenten bereikbaar voor je zijn: maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17.00 uur (Curaçaose tijd) of tussen 14:00/15:00 en 22:00/23:00 uur (Nederlandse tijd, afhankelijk van de zomer- en wintertijd). Verdere contactdetails kun je raadplegen op de Contact pagina.  

Is Wonen in de Tropen ook via andere (social media) kanalen bereikbaar?

Zeker – Wonen in de Tropen is ook actief op de volgende social media kanalen: 

  Welke bundels kun je bij Wonen in de Tropen afnemen?

  Wij bieden de volgende bundels aan: EMIGREREN, WERKEN, STAGE, WONEN, EIGEN ONDERNEMING EN SAMEN BUNDELEN. Navigeer naar de betreffende Bundel pagina voor verdere informatie over deze bundel. 

   Ik weet niet welke bundel past bij mijn specifieke wensen. Wat nu?

   Jouw wensen zijn persoonlijk en authentiek, en bij Wonen in de Tropen bieden wij advies op maat. Passen jouw wensen niet in één van onze vaste bundels, dan kun je kiezen voor de Bundel SAMEN BUNDELEN. Binnen deze Bundel heb je de mogelijkheid om verschillende (onderdelen van) vaste bundels te combineren. Daarnaast biedt Wonen in de Tropen de mogelijkheid om een sparsessie in te plannen, voor wanneer je (zonder kaders of begrenzingen) wilt brainstormen over je specifieke wensen.  

   Hoelang duurt het voordat ik iets hoor van WIDT na het invullen van het contactformulier?

   Binnen twee werkdagen na het invullen van het contactformulier ontvang je een email van één van onze tropenexperts waarin verdere uitleg zal worden gegeven over de door jou gekozen bundel, en waarin een aantal tijdslots worden voorgesteld om het intakegesprek te houden.